BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Het bedrijf Silkplaster bestaat meer dan 20 jaar, opgericht in 1997. Met behulp van de beste apparatuur die op de markt verkrijgbaar is en onze eigen gepatenteerde technologieën zijn we begonnen met de productie van alternatieve doe-het-zelf-producten voor wand- en plafonddecoratie. Na enkele jaren in de branche te hebben gewerkt, werden we al snel een van de marktleiders.

VEILIGHEID & HOGE STANDAARDEN

Al onze materialen vallen onder de M1 en A1 categorie en zijn vrij van schadelijke chemische stoffen. Het produceren van VOC-vrije producten heeft onze hoogste prioriteit!

KWALITEITSCONTROLE

Onze professionele afdeling Onderzoek en Ontwikkeling werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteitsnormen in onze productontwikkeling. We voldoen aan alle internationale veiligheidsnormen voor kwaliteitscontrole en beschikken over alle benodigde internationale veiligheidscertificaten.

EEN ECHTE WERELDWIJDE INDUSTRIELE LEIDER

Met 20 jaar ervaring in de branche wordt SILK PLASTER nu erkend als wereldleider in de productie van decoratief pleisterwerk.
SILK PLASTER industriële fabrieken zijn gevestigd in Europa en zijn de grootste bedrijven in hun soort. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de Letse hoofdstad Riga, met gekwalificeerde ingenieurs, ontwerpers en managers die werken in onze divisies over de hele wereld, op locaties zo divers als Kiev, Moskou, Dubai en Berlijn.

En als een wereldwijd erkend bedrijf nemen we regelmatig deel aan internationale beurzen en tentoonstellingen over de hele wereld terwijl we onze activiteiten blijven uitbreiden.

Silkplaster | © 2024 alle rechten voorbehouden