Bouwbeurs Utrecht 2023

Bouwbeurs Hal 10
Nummer 10.A042
Silk Plaster groep

Onderdeel in een gezamenlijke stand van LATVIA

Het jaarlijkse evenement voor de bouw- en interieurindustrie, de Bouwbeurs 2022, vond afgelopen week plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement trok duizenden bezoekers en bood exposanten de kans om hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek.

Een van de exposanten die opviel tijdens de beurs was Silk Plaster, een innovatief product voor wanddecoratie dat snel aan populariteit wint bij designers en architecten. Het Silk Plaster-team presenteerde de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wandbekleding, waaronder nieuwe kleuren en texturen die perfect passen bij de nieuwste trends in interieurdesign.

Bezoekers waren geïntrigeerd door de unieke eigenschappen van Silk Plaster, zoals de eenvoudige installatie, duurzaamheid en ademende kwaliteiten. Het team van Silk Plaster deelde hun kennis en ervaringen met enthousiaste bezoekers die op zoek waren naar innovatieve oplossingen voor hun interieurprojecten.

"We zijn blij met de positieve reacties die we hebben ontvangen tijdens de Bouwbeurs 2022," aldus de woordvoerder van Silk Plaster. "Het was geweldig om de kans te krijgen om ons product te presenteren aan een breed publiek van professionals en doe-het-zelvers. We kijken uit naar de toekomst en de verdere groei van ons merk."

Met zijn opvallende aanwezigheid op de Bouwbeurs 2022 heeft Silk Plaster zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve wanddecoratie en bewijst het opnieuw dat het merk zich blijft ontwikkelen en uitbreiden.

Terug

06-02-2023

Silkplaster | © 2024 alle rechten voorbehouden